caenfrdeitptes

Informació i novetats del món empresarialBlog Can Muntanyola

Can Muntanyola

Can Muntanyola

Dimecres, 25 Gener 2023 09:01

Processos de selecció tancats

titulos contractacio publica

titulo contratacio Processos de seleccio tancats

   

Resultat del procés de selecció per constituir una borsa de treball per a la cobertura de places vacants, contractacions temporals o subsitucions, en règim d'interinitat.

Lloc de treball: Tècnic/a mitjà/ana de Granollers Mercat

Vigència: 16 d'abril de 2023

      2020    Resolució 29/2020 Aprovació llistat definitiu procés selecció 1/2019

      2022    Resolució 14/2022 Aprovació pròrroga borsa de treball Tècnic/a Mitjà/ana

Dimecres, 25 Gener 2023 09:00

Processos de selecció oberts

titulos contractacio publica

titulo contratacio Processos de seleccio oberts

   

Granollers Mercat actualment no té obert cap procés de selecció de personal

Granollers Mercat està adherit a la Borsa Oberta de Treball (BOT) de l'Ajuntament de Granollers pel que fa a la cobertura de places en règim d'interinitat i contractes temporals

      2022    Resolució 62/2022 Adhesió de Granollers Mercat a la Borsa Oberta de Treball (BOT)

Enllaç a la Borsa Oberta de Treball de l'Ajuntament de Granollers

                 Enllaç a la Borsa Oberta de Treball de l'Ajuntament de Granollers

Divendres, 25 Novembre 2022 09:54

Pressupost en execució

GRID Granollers mostra les iniciatives i recursos que s'han activat els darrers mesos. 

Accedeix aquí per conéixer-les.

Durant el mes d’octubre s’estan realitzant feines de senyalització horitzontal al polígon Coll de la Manya. Aquestes intervencions de pintura inclouen:

· Línies de separació de carrils

· Cordons d’estacionament

· Passos de vianants

· Fletxes de direcció, símbols, etc


Pel que fa als trams, podeu consultar el mapa d’intervenció, on es pot veure l’abast dels treballs.

Durant el mes d'octubre s'han realitzat treballs de pintura per millorar la senyalitzacíó horitzontal al polígon Palou Nord. En concret, s'ha actuat a tot el carrer Roma i laterals dels adjacents. Aquesta actuació és complementària a la ja realizada a finals de 2021, quan es van pintar el carrer de Can Bassa i l'Avinguda Europa, el voltant de Can Muntanyola i els estacionaments del carrer Londres, a més d'alguns passos de vianants específics. Enllaç a la notícia.

Ara ja és possible veure i tocar tots els materials del GRID Granollers.

GRID Granollers ha obert un espai a Can Muntanyola on poder veure tos els materials que ofereix el seu Mercat de Recursos. Es podrà veure els materials i algunes idees de transformació.
Us animem a visitar-nos!

El nou conveni, que va entrar en vigor el 3 d'octubre, suposa un compromís de cooperació i coordinació entre les dues entitats per tal d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis i infraestructures del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades.

El conveni és el marc de la col·laboració entre ambdues parts i constitueix el mecanisme a través del qual l’Associació pot formular propostes de millora, comunicar mancances i necessitats i participar de les decisions rellevants al polígon Coll de la Manya, amb més transparència i consens sobre les prioritats d’actuació.

El polígon Coll de la Manya és un dels polígons de Granollers que compta amb la Marca Polígon Empresarial de Qualitat de CEPE (Coordinadora espanyola de parcs empresarials). L’Ajuntament treballa per renovar la marca de qualitat el proper any, i entre d’altres actuacions, està estudiant la mobilitat del polígon, en col·laboració amb l’Associació, per fer-la més sostenible. També s’estan duent a terme millores com la renovació de la senyalització horitzontal o la reparació d’alguns punts de voreres. A més es treballa amb les empreses del polígon per impulsar aspectes relacionats amb l’energia i els residus, en el marc de GRID Granollers.

L'Ajuntament de Granollers i l'Associació d’Empreses del polígon industrial Coll de la Manya ja van signar un primer conveni l’any 2010, i un segon l’any 2018. Un cop finalitzada la seva vigència s’ha signat aquest tercer conveni, que segueix els criteris dels anteriors. En la mateixa línia, l’Ajuntament té signats convenis amb la resta d’associacions dels polígons Jordi Camp, Congost, Palou Nord, Circuit i Font del Radium.

Arrel de les obres del tercer carril que s’està fent a la C-17 sentit Vic, es preveu un tall de la C-155 entre els punts quilomètrics 15,1 i 15,5, des del 25/07/2022 al 02/09/2022, que afectarà a l’enllaç de la C-155 amb la C-17.


Es tallarà l'accés des de la C-17 a Lliçà de Vall (sentit Vic) temporalment i els vehicles hauran de fer servir un desviament que afecta al polígon Font del Radium.

Els vehicles que circulin sentit Vic i vulguin sortir a Lliçà de Vall, trobaran tallada la via habitual i hauran de prendre la sortida de la C-17 que dona accés al polígon Font del Radium, pel carrer Duran i Reynals. Des d’aquest, s’incorporaran a la C-352 per creuar la C-17 i arribar al municipi de Lliçà de Vall.

Aquesta afectació quedarà senyalitzada adequadament mentre estigui operativa.

Lamentem les molèsties que puguin produir-se als usuaris del polígon Font del Radium.

S’ha aprovat inicialment el projecte per a la substitució de les llumeneres de l’enllumenat públic de l’Avinguda de Sant Julià de Granollers per noves llumeneres LED. L’actuació afecta a un total de 75 punts de llum.

Les actuacions previstes comprenen la substitució de les actuals llumeneres vials amb làmpades de descàrrega de VSAP i potències nominals de 150W i 250W, per noves llumeneres LED de disseny vial de 80W i 135W de potència nominal.

El pressupost inicial està al voltant dels 50.000 euros.

 

Pàgina 1 de 24

Notícies

Més aparcament i un nou espai verd al po…

29-12-2017 Hits:5696 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Ja es pot deixar el vehicle en l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost. Amb aquesta ampliació l'aparcament ha passat de 212...

Llegir més

Més aparcament i un nou espai verd al po…

29-12-2017 Hits:5426 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Ja es pot deixar el vehicle en l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost. Amb aquesta ampliació l'aparcament ha passat de 212...

Llegir més

Subvencions per a l'adquisició de vehicl…

20-12-2016 Hits:6023 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

S'ha obert la convocatòria de subvencions per al foment de l'adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi, a un ús comercial i a altres...

Llegir més

Assessorament a emprenedors a través del…

02-11-2016 Hits:6545 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Dijous 26 d’octubre vam començar un nou programa d’emprenedoria al punttic Muntanyola. Amb el títol “El meu negoci a les xarxes socials” hem volgut encetar un nova acció d’acompanyament i formació...

Llegir més

Oberta la 2a convocatòria del projecte “…

27-01-2016 Hits:3854 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Les empreses del sector del metall que contractin els participants del programa POIL podran accedir a una subvenció de 1.000 euros.

Llegir més

Calendari comercial - especial Nadal '15

23-11-2015 Hits:3967 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Calendari d'obertura autoritzada en dies Festius

Llegir més

Subvencions Programa de Garantia Juvenil

17-11-2015 Hits:3388 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

Llegir més