caenfrdeitptes

cabeceras-empresa

Què necessita la teva empresa?Serveis i suport a l'empresa

SELECCIÓ DE PERSONAL

entrevistas

Busques treballadors/es per a la teva empresa?

El Servei Local d’Ocupació de de Granollers Mercat posa a la vostra disposició un servei gratuït de selecció de personal.

Les empreses interessades heu d’omplir el formulari de protecció de dades i el formulari d’oferta de treball. És necessari llegir prèviament el protocol de Borsa de Treball, per tal d’entendre el funcionament. (Protocol Borsa Treball per empreses.pdf)

Un cop rebem la vostra documentació, el personal tècnic de Borsa de treball es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar les dades i iniciar la recerca de persones candidates.

Iniciat el procés rebreu els currículums de les persones candidates que encaixin amb el perfil sol·licitat. La recerca de persones es realitzarà en la base de dades de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

Per qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació mitjançant el correu electrònic: feinagm@granollers.cat o trucant al 93 861 13 90

 1. FORMULARI DE PROTECCIÓ DE DADES. Cal emplenar-lo i signar-lo només en el cas que la vostra empresa sol·liciti per primera vegada el nostre servei. Podeu triar una de les dos opcions i enviar el document a feinagm@granollers.cat :

  formulari150 taronja

  El podeu descarregar i emplenar digitalment. És necessari disposar de signatura electrònica.   
  formulari150 taronja
  El podeu imprimir i signar manualment, requereix segell d'empresa.


 2. FORMULARI D'OFERTA DE TREBALL. Una vegada l'empleneu ens arribarà automàticament per correu electrònic i a l'hora rebreu una còpia al vostre correu.

  Formulari seleccio personal150
  El podeu emplenar online. Cal que ompliu un formulari per cada perfil professional que necessiteu cobrir.