caenfrdeitptes

A Can Muntanyola oferim serveis empresarials i formació dirigida a autònoms, emprenedoria i empresa

 

Projecte Treball, talent, Tecnologia (TTT)

TREBALL,TALENT, TECNOLOGIA cadena de valor de l'alimentació és un projecte coordinat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i Granollers Mercat

TTT del Vallès Oriental - ALIMENTACIÓ

Busques treballadors/es per a la teva empresa? El Servei Local d'Ocupació de Granollers posa a disposició de les empreses un servei gratuït de selecció de personal.

SERVEI DE SELECCIÓ DE PERSONAL

RAIL

Aquest programa forma part de les actuacions de suport al sector de l'automoció, finançades per la Diputació de Barcelona mitjançant el Fons de Prestació de l'Automoció.

PROGRAMES AUTOMOCIÓ

Formació per emprenedors

Programa d’activitats dirigit a les empreses, persones emprenedores.

ACTIVITATS EMPRENEDORIA

Oferim un servei d'asessossarent per a empreses i persones emprenedores.

ACOMPANYAMENT DE NOUS PROJECTES

NEGOCIS I PROFESSIONALS DIGITALS

Tenir una estratègia digital alineada al teu model de negoci és clau per al teu projecte o empresa.

NEGOCIS I PROFESSIONALS DIGITALS

Cedint l'èxit empresarial: Afavorim la continuïtat i el creixement de les ja existents

PUNT REEMPRESA GRANOLLERS

Catàleg de Serveis a la Industria

SERVEIS i PROGRAMES per a Empreses Industrials i de Serveis a la Indústria.

CATÀLEG DE SERVEIS A LA INDÚSTRIA

Naus i solars disponibles als polígons de Granollers i el seu entorn.

OFERTA DE NAUS INDUSTRIALS

Plataforma virtual al servei de les empreses i entitats per facilitar l’ús eficient dels recursos.

MERCAT DE RECURSOS INDUSTRIALS

Política de privacitat

Granollers Mercat, a través de la seva pàgina web www.canmuntanyola.cat garanteix un nivell adequat de protecció de les persones físiques titulars de les dades, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (679/2016) amb total lleialtat, licitud i transparència.

Responsable del tractament

>        Identitat: Granollers Mercat

>        NIF: Q-0801347-F

>        Direcció Postal: Centre de Serveis a les Empreses. Camí del Mig 22, P.I. Palou Nord 08401 Granollers.

>        Correu electrònic: empresagm@granollers.cat

Finalitat del tractament de les seves dades i conservació:

Granollers Mercat tracta les dades personals dels interessats a través de la seva pàgina web amb les següents finalitats:

  • Atendre les seves sol·licituds d’informació a través del nostre correu electrònic de contacte. Conservarem les dades recollides per a aquesta finalitat durant el període de temps requerit per atendre i gestionar la seva sol·licitud.
  • Gestionar el seu registre i compte d’usuari de la nostra plataforma. Conservarem les dades mentre sigui usuari de la nostra plataforma.
  • Enviar-te comunicacions relacionades amb les nostres novetats i serveis. Conservarem les seves dades fins que ens sol·liciti la baixa de les comunicacions comercials.

Legitimació per al tractament

La base jurídica per al tractament de les seves dades és el consentiment que vostè atorga quan es posa en contacte amb nosaltres a través de les adreces de correu electrònic de la nostra web, formularis de registre o alta al newsletter.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades no seran cedides a tercers excepte en el cas d’obligació legal.

Drets dels interessats

Com a usuari de www.canmuntanyola.cat, té dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, quan consideri que ja no són necessàries per la finalitat per la qual van ser recollides a sol·licitar la limitació del tractament de les mateixes, que en tal cas només es conservaran les estrictament necessàries per portar a terme l’exercici de possibles reclamacions i a sol·licitar la portabilitat de les seves dades. Per poder exercir aquests drets s’ha de posar en contacte amb nosaltres a empresagm@granollers.cat

 

.

Així mateix, en cas de no estar satisfet amb l’atenció de la seva sol·licitud de drets, té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades a través de la seva web www.apd.cat.

Consulta altres projectes, programes i serveis que impulsem

 

 

Can Muntanyola és una iniciativa de l’Ajuntament de Granollers i de la Cambra de Comerç de Barcelona, que va rebre el suport del FEDER i de la Diputació de Barcelona.


Ofereix formació i assessorament a les empreses, acompanyament a les persones emprenedores i als de projectes empresarials. És la seu del campus UGranollers de la Universitat de Vic; i és la seu de Granollers Mercat (Entitat Pública Empresarial que gestiona el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Granollers), de la Delegació al Vallès Oriental de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Gremi de Constructors del Vallès Oriental

      

UGranollers 2019 IVI 1 web  logo vector cambra de comerc de barcelona web  sensefons web