caenfrdeitptes

cabecera-poligonos-final

POLÍGONS D'ACTIVITAT ECONÒMICA

L’Ajuntament de Granollers treballa des de l’any 2009 un programa específic de dinamització dels polígons d’activitat econòmica de la ciutat, en considerar que aquests espais són clau per a generar treball de qualitat, coneixement i benestar per a la població. Aquest programa inclou el manteniment i la millora dels set polígons de Granollers, el treball estret amb les associacions dels polígons i l’impuls de projectes innovadors que generin valor per la indústria del territori, especialment a partir de la col·laboració.

Més de 600 activitats, 10.000 treballadors i 272ha conformen els polígons d’activitat econòmica de Granollers i li donen caràcter industrial a la ciutat. El Pla Estratègic de Granollers planteja com una prioritat clau la millora integral d’aquests espais (accessos, mobilitat, serveis i urbanització) i es compromet amb l’objectiu de generar valor pel teixit empresarial que s’hi localitza.

En aquesta secció trobareu tota la informació relativa a les característiques de cada un dels set polígons d’activitat econòmica de Granollers.

 

Per a qualsevol consulta podeu contactar-nos a empresagm@granollers.com

Polígons d'activitat econòmica