caenfrdeitptes

Suport a les auditories de flotes d'empresa

capçaleres petites

El programa cerca ajudar les empreses a conèixer en detall la mobilitat associada a la seva activitat i tenir un punt de partida per poder avançar en la descarbonització de la pròpia flota i explorar opcions de reduir flota via compartir vehicles.

OBJECTIUS PRINCIPALS

-          Auditar la flota de vehicles de cada empresa per conèixer el punt de partida i poder avançar en la descarbonització de les flotes.

-          Explorar opcions de reduir flota via compartir vehicles.

-          Definir opcions d'electrificació als polígons i necessitats d'infraestructures

DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

El programa preveu la realització d'auditories de les flotes dels participants. Per assolir els objectius marcats s’entregarà una taula cada empresa participant on recollir dades sobre els vehicles, les despeses i els usos dels vehicles. Aquesta taula permetrà estudiar els marges de millora i com optimitzar els recursos per què avancin cap a un model més eficient i 100% descarbonitzat.

Un cop realitzat l’estudi de les dades, s’entregarà un informe on es proposa un full de ruta per substituir i optimitzar la flota de vehicles. Aquesta informe té un caràcter molt pràctic i permet a les persones responsables de l’empresa prendre decisions, està conformat per:

· Estudi de l’estat de la flota actual i del usos i necessitats

· Proposta de substitució de vehicles

· Possible pla esglaonat de substitució i optimització de vehicles (entre 3 i 5 anys)

· Documentació descriptiva i analítica dels models de vehicles elèctrics proposats

A nivell agregat es farà un recull de les opcions de vehicle compartit identificats

COM PARTICIPAR?

El programa s’ofereix a partir de la col·laboració amb SOM MOBILITAT, una cooperativa especialitzada en mobilitat elèctrica, i està subvencionat al 70% per part de Granollers Mercat i Diputació de Barcelona.

La proposta s’adreça a les empreses dels polígons de Granollers, Montmeló, Vilanova del Vallès i Montornès, amb un topall de 900 euros per empresa.

En cas d'estar interessat en aquest servei, contactar directament amb nosaltres a través del correu empresagm@granollers.cato adreçar-vos a l’espai coopera del portal GRID Granollers.