caenfrdeitptes

MESURES GRANOLLERS capçalera

En aquest apartat trobaràs tota la informació i l'accés a les mesures, ajuts i normativa aprovades per l'Ajuntament de Granollers ordenats per ordre cronològic

 

25/05 - Pla de mesures socials i econòmiques per fer front a la crisi de la COVID-19

L'Ajuntament de Granollers destina, 1,5 milions de € per a portegir les persones que han patit els efectes de la crisi i per reactivar l'economia de la ciutat. 

CONSULTA EL DOCUMENT SOBRE  PLA DE MEDURES DE L'AJUNTAMENT

Pel que a les mesures de reactivació de la ciutat destaquen les següents línies que properament s'obriran:

Autònoms

Pròximament - Subvenció al treballador i la treballadora autònom/a que han estat beneficiàris/es de la prestació extraordinària de cessament de l’activitat arran la crisi de la Covid-19 (Ajuntament de Granollers). L’import de l’ajut no serà inferior a 250,00 € ni superior a 1.000,00 € a totes les persones sol·licitants que reuneixin els requisits.

  • Bo social elèctric per autònoms

  • Ajut per a les persones treballadores autònomes (Dept. de Treball, Generalitat de Catalunya) - FORA DE TERMINI

Empreses

  • Pròximament - Subvenció a la contractació durant 12 mesos de persones desocupades (Ajuntament de Granollers)
  • Pròximament - Subvenció a l’autoocupació de persones desocupades i a la creació d’activitat empresarial (Ajuntament de Granollers)
  • Pròximament -  Subvenció a la compra d’activitats en funcionament dins el programa Reempresa (Ajuntament de Granollers

CONSULTA TOTES LES MESURES ADREÇADES A AUTÒNOMS I EMPRESES

CONSULTA TOTS ELS AJUTS MUNICIPALS A LA WEB DE L'OFICINA D'AJUTS AMB SUPORT A LA TRAMITACIÓ

 

5/4- L'Ajuntament activa una nova carpeta ciutatadana que facilita l'ús de l'IdCAT mòbil i el cl@ve per fer tràmits i consultes

 

1/4- Mesures Econòmiques per contrarrestrar els efectes del COVID-19 Ajuntament de Granollers

+
Videoconferència de la Junta de Portaveus extraordinària celebrada aquesta tarda.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Granollers ha acordat les mesures econòmiques per minvar els efectes del coronavirus.

L’equip de govern, escoltats els grups muncipals, ha preparat un paquet de mesures encaminades a minvar els efectes sobre l’economia local causades per l’emergència sanitària del COVID-19. Aquestes mesures s'ha presentat a la sessió extraordinària de la Junta de Portaveus, celebrada aquesta tarda per videoconferència. 

Les decisions preses són les següents:

S'ajornen els terminis de pagament dels principals impostos i taxes municipals previstos en el calendari fiscal, començant per l'impost de circulació i els guals, el pagament dels quals havia començat aquesta mateixa setmana per als rebuts no domiciliats. 

CONSULTA EL BUTLLETÍ DE L'AJUNTAMENT D'ABRIL

 

23/03 -El Servei Local d'Ocupació atén per correu electrònic i continua la gestió de les ofertes de treball

El Servei Local d’Ocupació de la Masia Tres Torres està tancat al públic mentre dura la situació d’emergència per la crisi del coronavirus. El servei atén les consultes a través del correu electrònic: feinagm@granollers.cat

19/03- El sector comercial s'adapta a la nova conjuntura provocada pel COVID-19 
A partir de dilluns dia 23 de març el Mercat Municipal de Sant Carles modificarà els horaris d'atenció al públic, segons ha acordat la Junta del Mercat, prèvia consulta a tots els venedors i venedores i atenent els nous comportaments de la població a causa de la situació derivada del COVID-19.