caenfrdeitptes

Informació i novetats del món empresarialBlog Can Muntanyola

Dimecres, 19 abril 2023 09:18

Els polígons industrials Congost, Jordi Camp i Coll de la Manya renoven el certificat de qualitat

La Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE) ha renovat, durant tres anys, la Marca Polígon Empresarial de Qualitat als espais industrials: Congost, Coll de la Manya i Jordi Camp. Tots tres renoven aquest segell que ja van obtenir l'any 2019.

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix els polígons industrials, a partir de l'anàlisi d'un centenar d'aspectes claus definits per la CEPE. Aquests factors de qualitat són auditats i valoren el grau de compliment dels criteris definits: com el nivell de desenvolupament urbanístic, d'infraestructures, de manteniment, de serveis bàsics i avançats, de gestió o d'influència social, i certificant que es satisfan les demandes del certificador.

La renovació de la marca ha implicat una nova auditoria per revisar tots els paràmetres i fer visites als espais industrials. Els tres polígons que tornen a aconseguir la Marca Polígon Industrial de Qualitat acumulen més de la meitat de les activitats industrials de la ciutat i se'ls reconeix l'esforç per assolir les propostes d'actuació identificades en la primera certificació i certifica la millora dels espais en els darrers tres anys.

Actualment, hi ha set polígons certificats a Catalunya, tres a Granollers, dos a Girona un a Sant Feliu de Llobregat i un a Barberà del Vallès.

La Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials, està formada per associacions empresarials de polígons i altres entitats públiques i privades relacionades amb el teixit empresarial, té com a objectius millorar la competitivitat dels polígons industrials, fomentar l'associacionisme empresarial en els polígons i afavorir l'intercanvi de bones pràctiques. A Catalunya, són membres de la CEPE la Diputació de Barcelona i Pimec.

Darrera modificació el Dimecres, 19 abril 2023 09:42

Notícies

Més aparcament i un nou espai verd al po…

29-12-2017 Hits:5880 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Ja es pot deixar el vehicle en l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost. Amb aquesta ampliació l'aparcament ha passat de 212...

Llegir més

Més aparcament i un nou espai verd al po…

29-12-2017 Hits:5614 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Ja es pot deixar el vehicle en l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost. Amb aquesta ampliació l'aparcament ha passat de 212...

Llegir més

Subvencions per a l'adquisició de vehicl…

20-12-2016 Hits:6212 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

S'ha obert la convocatòria de subvencions per al foment de l'adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi, a un ús comercial i a altres...

Llegir més

Assessorament a emprenedors a través del…

02-11-2016 Hits:6727 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Dijous 26 d’octubre vam començar un nou programa d’emprenedoria al punttic Muntanyola. Amb el títol “El meu negoci a les xarxes socials” hem volgut encetar un nova acció d’acompanyament i formació...

Llegir més

Oberta la 2a convocatòria del projecte “…

27-01-2016 Hits:3953 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Les empreses del sector del metall que contractin els participants del programa POIL podran accedir a una subvenció de 1.000 euros.

Llegir més

Calendari comercial - especial Nadal '15

23-11-2015 Hits:4063 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Calendari d'obertura autoritzada en dies Festius

Llegir més

Subvencions Programa de Garantia Juvenil

17-11-2015 Hits:3491 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

Llegir més