caenfrdeitptes

Comerç

Comerç i turisme200

 21/12 - [OBERTA 2a convocatòria ] Subvencions dirigides al sector de la Restauració, centres d'estètica i bellesa i establiments en centres comercials- 2a convocatòria. Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya

26/11 - OBERTA la línia d'ajuts a parcs infantils i oci nocturn. La resta de línies obriran properament

Quantia de la subvenció. 2na convocatòria
Per a bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa, i establiments o locals de centres o recintes comercials, aportació única de 1.500 euros.
Parcs infantils privats, aportació única de 6.000 euros.
Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, aportació única de 6.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors, i aportació única de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors.
Termini per sol·licitar la subvenció: del 26.11.2020 i fins el 30.12.2020  S'atorga per ordre d'entrada 
Més informació del requisitis i tràmit:
Aquí

11/05 - Descarrega't els cartells informatius de mesures d'higiene i prevenciós

7/05 - Guia de recomanacions per al desenvolupament de l'activitat comercial a distància

4/05- Guia de bones pràctiques i protocols dirigit a l'activitat comercial en establiments físics elaborada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

4/05 - Guies específiques:

4/05- FAQ reobertura establiments elaborat per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya

29/4- Publicació del DOG de la  convocatòria de subvencions per a les empreses en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19  del CCAM de la Generalitat de Catalunya

 Els 7 programes de subvencions d'aquesta convocatòria són els següents:
  • Programa 1 - suport a les entitats representatives del sector comerç
  • Programa 2 - suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda
  • Programa 3 - reactivació del COMERÇ
  • Programa 4 - suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments
  • Programa 5 - reactivació de la MODA
  • Programa 6 - reactivació de l'ARTESANIA
  • Programa 7 - suport a ens locals en l'àmbit del comerç i l'artesania
 Les sol·licituds es podran presentar a la web del CCAM a partir de les 00:00 del dijous 30 d'abril i amb els següents termini:
. Per als programes 3,4,5 i 6 el període és fins a 31 de desembre de 2020 o fins a exhauriment del pressupost.
. Pel que fa referència als programes 1,2 i 7 el termini és fins els 30 de juny.

CONSULTEU EL VÍDEO

 

Diversos establiments i productors de fruita i verdura ofereixen l'opció de portar la compra a casa

El Govern activa un paquet de mesures d'ajuts al comerç de 9 milions d'euros per fer front a l'emergència sanitària pel COVID-19

Les línies d’ajut se centraran en 3 grans blocs:

  • 2 Línies d’Ajuts a teixit associatiu: a entitats del sector del comerç, artesania i moda, sense ànim de lucre, que tinguin representativitat territorial o sectorials, associacions de mercats, cooperatives o centrals de compra. Ajuts fins el 80% a les despeses de suport a les empreses associades en àmbits de gestió i comercialització, així com en l’estructura de les entitats per a desenvolupar la seva funció.
  • 4 Línies d’ajuts a pimes de comerç artesania i moda: Ajuts fins el 100% del cost d’actuacions de gestió i comercialització per a reprendre l’activitat. Ajuts fins el 60% de les despeses d’inversió en el punt de venda per al rellançament de l’activitat. (Inversió mínima subvencionable 2.000 euros)
  • 1 Línia de suport als municipis en l’àmbit del Comerç i de l’Artesania: per ajuntaments i els organismes públics que hi estiguin adscrits o vinculats, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats i consells comarcals. Fins al 50% del cost d’actuacions de caràcter público-privat per estimular el comerç, l’activitat econòmica i l’ocupació de les zones comercials.

Més informació

 

Nou Servei de contacte amb empreses de Transport

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, ha entrat en funcionament el Servei de contacte amb empreses de transports adreçat, tant a ens locals, com a associacions o empreses de comerç. Aquest servei té per objectiu recollir les demandes d’entitats que necessitin repartir productes amb empreses de transports especialitzades en aquesta feina.

Més informació