caenfrdeitptes

cabeceras-emprenedoria

Emprenedoria

El servei d’emprenedoria és un servei gratuït adreçat a qualsevol persona que tingui una idea de negoci o estigui en procés de crear una empresa.

Aquest servei forma part de la xarxa d’entitats acreditades per Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, i de la Xarxa de Centres Locals de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona.

SI ETS NOU AL SERVEI

Per poder participar a les accions formatives que Granollers Mercat programa al llarg del 2022-2023 es OBLIGATÒRI fer l’alta a 3 plataformes:

 1. L’aplicatiu Assessora’t de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya. Només cal fer l’alta una vegada durant aquest període, sense aquest tràmit no es podrà accedir a cap activitat o servei.  
  Alta a ASSESSORA'T

 2. La plataforma de formació de Granollers Mercat.
  Alta a SPIN
  Et recomanem que comencis a fer el teu itinerari formatiu assistint a les sessions informatives on expliquem els passos a seguir per emprenedre un negoci:  Com fer un pla d’empresa i Com muntar una empresa. Visita la pàgina de Formació per emprenedors

 3. Per rebre totes les novetats del servei d'emprenedoria, et recomanem que et donis d'alta al nostre NEWLESTTER

Per contactar amb nosaltres escriu-nos a emprenedoriagm@granollers.cat i un tècnic/a del servei et donarà cita per una visita. 

SERVEIS I PROGRAMES

 
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random