caenfrdeitptes

cabeceras-emprenedoria

Emprenedoria digital - Punttic Muntanyola

logo puntticEl Punt TIC és un servei orientat al desenvolupament de processos integrals d'alfabetització digital i d'accés a les noves tecnologies, dotat d'equipament informàtic i ajuda personalitzada.

Els Punt TIC són telecentres, és a dir, espais habilitats per acollir ordinadors, perifèrics i programari, que amb el suport d'una o diverses persones, faciliten a la ciutadania l'accés a societat de la informació.

Les persones que hi venen, realitzen accions orientades a la seva capacitació tecnològica, desenvolupant així les habilitats, destreses i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital.

El Punttic Muntanyola forma part de la xarxa Punttic des del 2014. Visita la web

 

El PuntTIC a Can Muntanyola, noves formes de treballar, noves formes d'aprendre

Can Muntanyola ha anat programant píndoles formatives sobre xarxes socials, l’entorn 2.0 i les TICs. Arrel d'aquesta formació, es crea una comunitat formada bàsicament per persones emprenedores, que sol·liciten una servei d'acompanyament des el procés de creació d'empresa fins a l'etapa de consolidació.

Per aquests motius, el PuntTIc de Can Muntanyola orienta la seva activitat a:

  • Persones amb esperit emprenedor o amb idea de negoci que volen aprofitar les xarxes socials per a ús professional o personal
  • Empreses o professionals liberals (autònoms/emprenedors) que volen estar presents a Internet i no saben com, ni de quina manera
  • Emprenedors/es que volen millorar les seves competències digitals
  • Emprenedoria digital
  • Emprenedors allotjats a les instal·lacions de Can Muntanyola

Can Muntanyola, disposa d’equipament informàtic (aula d’informàtica amb 12 pcs) i connexió wi-fi per a tots els usuaris. Actualment total formació es realitza online.