caenfrdeitptes

Formació i divulgació

FORMACIÓ ENERGIA BANNER 350

 

Amb l’objectiu de fomentar la implementació de mesures d’estalvi i eficiència energètica, així com sistemes de generació d’energia renovable, anualment es programen diverses activitats divulgatives i de formació amb aquest objectiu.

 

Programa d'Eficiència energètica

Anualment es programen formacions i xerrades específiques vinculades amb el vector energia. Aquestes xerrades es programen amb la col·laboració de col·legis professionals i d’altres entitats del sector com l’EIC, l’AEE o el propi CEEC

Gener 2021 - Formació en Auditories Energètiques

La formació pretén donar eines a les empreses per a contractar auditories i valorar-ne els resultats. La realització d’auditories és recomana especialment per a aquelles empreses que vulguin realitzar inversions vinculades al vector energètic, com la implementació de sistemes de generació renovable, millora d’equips i sistemes energètics (aire comprimit, circuits de vapor....), així com per al compliment del RD56/2016 referent a auditories energètiques. En el següent enllaç trobareu més informació respecte la jornada.

Maig 2021: Nou sistema de facturació elèctrica. (previst)

Per tal de complir amb la legislació europea, es preveu que el proper 1 d’Abril entri en vigor a nivell estatal, la nova normativa referent a la definició de costos i peatges del sistema elèctric, així com una nova metodologia de facturació que pretén beneficiar als consumidors, augmentant els períodes de facturació entre d’altres.

En cas d’estar interessat en rebre informació respecte a les formacions, tallers o jornades pots omplir el següent formulari

 

Cicle tècnic d’energia a la indústria

El cicle organitzat amb la col·laboració de l’Institut Català en Energia i el Cluster d’energia eficient de Catalunya, està format per jornades tècniques, visites i tallers, vinculades al vector energia de les empreses.

El cicle va dirigit al treballadors de les empreses dels polígons de Granollers i el seu entorn, així com d’altres empreses de serveis.

En les anteriors edicions han participat en el cicle un total de 130 ponents i més de 550 assistents de perfils professionals molt diversos, la majoria dels quals d'empreses ubicades a Granollers i el seu entorn.

Al següent enllaç trobareu informació detallada sobre les edicions anteriors del cicle, incloent les presentacions i en alguns casos, informacions complementaries proposades pels propis ponents.