caenfrdeitptes

Cicle Tecnic d'Energia

Cicle anual d’activitats que tenen l’objectiu de fomentar la implementació de projectes d’eficiència i estalvi energètic, així com la generació d’energia renovable entre les empreses dels polígons, fent un especial èmfasi en projectes col·lectius.

En el marc del cicle es pretén difondre coneixements vinculats amb el vector energètic a les empreses, així com fomentar el networking entre els assistents i la detecció de possibles sinèrgies i necessitats comunes.

En les darreres edicions s’ha programat de forma regular una jornada específica vinculada al projecte “Granollers entra en simbiosi”. Durant aquesta jornada es presenten els resultats de les diverses iniciatives vinculades al projecte, ja sigui en l’àmbit de l’energia, els residus, l’aigua o altres aspectes vinculats amb el foment de l’economia circular i la simbiosi industrial.

Entre les activitats programades, destaquen les visites a projectes singulars vincualts amb el vector energia, implementades en empreses de l’entorn de Granollers.

El Cicle tècnic d’energia està organitzat amb la col·laboració de l’Institut Català d’Energia i el Cluster d’energia eficient de Catalunya.
En cadascun dels espais dedicats a cada cicle hi ha disponibles la documentació vinculada a cadascuna de les jornades (programada, ponències i d’altres documentacions facilitades pels propis ponents)

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random