caenfrdeitptes

Esmorzars GRID

capçalera gridgranollers

Trobades de petit format per tractar temes específics de l’economia circular a la indústria

Proposta que cerca debatre sobre temes específics relacionats amb l’economia circular a partir de la presentació d’un cas particular. A través d’un format reduït, de 10 a 12 participants, i mentre esmorzem, proposem el diàleg per millorar l’intercanvi i el coneixement mutu.
Els esmorzars es celebren a Can Muntanyola, de 9 a 10 h, van adreçats a empreses industrials de Granollers i entorn.

Aquests són el esmorzars celebrats fins ara:

 

4# CAS REAL D'ASSESSORAMENT EN INNOVACIÓ
L’empresa Descans del Vallès va compartir amb les empreses assistents la seva experiència en un programa públic d’acompanyament i assessorament per replantejar l’estratègia de l’empresa.

Més informació (pendent enllaç)


 

3# PACKAGING SOSTENIBLE I CONEIXEMENT COMPARTIT
3D CLICK és una empresa que va néixer a cavall entre Holanda i Catalunya, per aportar noves visions en el món del prototipatge del packaging. Des d’aleshores, han desenvolupat software per digitalitzar el sector del packaging i afavorir la col·laboració per fomentar una industria més sostenible, ajudant a reduïr la necessitas de prototips físics i el temps per crear i validar els nosu projectes entre clients i proveïdors.

MÉS INFORMACIÓ I PRESENTACIÓ


 

 

2# SOSTENIBILITAT, COMUNICACIÓ I AUTENTICITAT
El Giuseppe Cavallo, fundador de l’empresa de màrqueting Vox Populi Lab, va parlar de com i quan incorporar els valors de la sostenibilitat en la nostra comunicació al client. I va compartir la seva àmplia experiència en aquest camp.

MÉS INFORMACIÓ I PRESENTACIÓ


 

1# ZERO WASTE
La Maria del Mar Nicolás Fernández, responsable de business development de Robert Bosch, va compartir amb els assistents com van aconseguir donar-li sortida a la maquinària i utillatges en desús que ocupaven tot l'espai d'una nau. Ens va explicar com van fer per gestionar, identificar i valorar el recursos no utilitzats per donar-li una segona vida. 

MÉS INFORMACIÓ