caenfrdeitptes
Dijous, 09 Febrer 2012 12:53

Portal Immobiliari per promoure els polígons de Granollers

Hem creat un portal immobiliari a aquesta pàgina web, amb l'objectiu d'estimular l'activitat als espais industrials i facilitar la identificació d'alternatives de localització a les empreses

A la pàgina web de Granollers Mercat s'ha creat un portal immobiliari que presenta l'oferta de solars i naus en venda i/o lloguer als polígons d'activitat econòmica de Granollers, i que ha de facilitar la identificació d'alternatives de localització. El recull ofereix una informació bàsica inicial per facilitar una primera consulta i deriva, en tot cas, als agents que operen en aquest sector.

Aquest primer recull presenta més de 100 propostes, majoritàriament naus industrials, repartides en els set polígons de Granollers. Les dimensions van des dels 200 metres quadrats als més de 12.000 metres quadrats, amb una mida mitjana al voltant dels 1.500. El lloguer concentra el gruix de l'oferta, amb més del 50% del total. Una part important, més del 25%, ofereix l'opció de triar entre compra o lloguer. 

El document s'ha elaborat a partir de la col·laboració dels agents de la propietat immobiliària i administradors de finques que disposen d'oferta a les àrees industrials i han volgut participar. Està previst que la informació s'actualitzi periòdicament i puguin participar tots els agents, administradors i particulars que vulguin informar de la seva oferta.

Accediu al Portal Immobiliari de naus i solars de Granollers

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 12:56