caenfrdeitptes
Dijous, 01 Març 2012 12:51

Suspensió del Programa Enerville a Granollers

El programa es suspén arrel del nou Reial Decret que regula els incentius a les energies renovables.

El passat dia 27 de gener el govern va aprovar el Real Decret Llei 1/2012, publicat en el BOE del dia 28 de gener, pel qual es procedeix a la suspensió dels procediments de preassignació de retribució i a la supressió dels incentius econòmics per a noves instal·lacions de producció d’energia elèctrica a partir de cogeneració, fonts de energia renovables i residus.

Davant d'aquesta situació, el Programa Enerville a Granollers, centrat en el lloguer de les cobertes industrials de la nostra ciutat per a la instal·lació de plantes fotovoltaiques, es veu obligat a aturar la seva activitat.

Es valoraran les noves alternatives, en el moment en que es conegui com quedarà regulada l’energia renovable dins del marc legal espanyol. Fins aleshores el Programa Enerville queda aturat per força major.

L'empresa Enerville ja ha comunicat la situació a les empreses que s'havien incorporat al programa la seva suspensió i ens ha demanat que us transmetem a la resta les seves disculpes per una banda i la seva convicció, per l'altra, de que les renovables tindran un paper clau com a font d’energia en un futur proper.

 
Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 12:53