caenfrdeitptes
Divendres, 14 Juny 2013 12:27

Eix C-17

Granollers participa al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció 2013 per presentar el projecte emergent EIX de la C-17.

Granollers participarà al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció 2013 els propers 18 al 20 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. .  

Granollers coordina el projecte innovador de l'EIX DE LA C-17, que pretén reforçar la col·laboració entre els diferents agents del territori a l'entorn de la C-17 amb l'objectiu de convertir la indústria, i activitats afins, en l'element clau de desenvolupament del territori i impulsar i influir en els projectes clau indispensables per tal que la C-17 esdevingui un eix de promoció econòmica conjunta.  

L'atracció de noves activitats, a través de la modernització dels polígons industrials i la creació d'un entorn empresarial innovador i implicat en la gestió de l'entorn, es el principal objectiu, que es reforça amb la difusió de l'oferta de sol industrial, tan públic com privat. El Portal immobiliari de Granollers n'és un exemple, que ara volem potenciar a través de la participació en la iniciativa conjunta que us estem comentant.

Ens podreu trobar a l'estand que instal·la la Diputació de Barcelona, en què la presència de la C-17 constitueix la primera acció pública de difusió d'aquesta iniciativa de col·laboració publicoprivada i serà present com a projecte emergent.

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 12:29