caenfrdeitptes
Divendres, 19 Gener 2024 10:06

Canvis als accessos al polígon Font del Radium

El 18 de gener s'ha fet el tancament de l’entrada al polígon Font del Radium des de la C-17, direcció Vic,segons estava previst en el projecte d’execució de les obres d’ordenació d’accessos a la C-17 i el nou enllaç al tram Granollers – Lliçà d’Amunt que està duent a el departament de Territori de la Generalitat. La sortida de la C-17 que donava accés al polígon ha quedat tancada de forma definitiva.

Per accedir al polígon industrial s’haurà de sortir per la sortida anterior, és a dir, la sortida que va cap a la C-352 on s’indica “Cardedeu, Mataró, Granollers Sud”. Tant a la C-17 com al polígon industrial del Coll de la Manya està indicat mitjançant senyalització provisional groga l’itinerari alternatiu.

Això serà així fins que es posi en servei la nova sortida de la C-17que en aquests moments s’està executant. L’actuació suposa la construcció d’un nou accés al sector industrial que inclou el polígon de la Font del Radium i Can Montcau a Lliçà d’Amunt i està previst que finalitzi a la primavera de 2024.

Darrera modificació el Divendres, 19 Gener 2024 10:09