caenfrdeitptes
Dimecres, 18 Octubre 2023 12:15

Actualitació del cens d'empreses dels polígons de Granollers

La Taula Vallès Oriental Avança (TVOA), òrgan en què participa l’Ajuntament de Granollers i la resta d’ajuntaments de la comarca, a més del Consell Comarcal i els agents econòmics i socials, està en procés d’actualització del cens d’empreses dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Vallès Oriental.

Aquesta informació que es podrà consultar al Cercador d’Empreses de Can Muntanyola, en el cas de les empreses de Granollers, i també a la portal web poligons.vallesoriental.cat, serà d’utilitat tant per als tècnics municipals com per les empreses del territori en les diferents actuacions de suport a la competitivitat del teixit industrial.

L’empresa Solucions Geogràfiques SCCL és l’encarregada de desenvolupar les tasques efectives d’aquest cens d’empreses i establiments. Les dades recollides són de caràcter general i en cap cas comprometran les persones físiques o jurídiques amb els que s’interactuï, sense cap altra finalitat que no sigui l’elaboració d’estudis i la promoció territorial de la comarca.

Els treballs a Granollers es realitzaran durant a partir del 24 de d’octubre

Si necessiteu ampliar la informació, podeu contactar-nos al correu empresagm@granollers.cat

Darrera modificació el Dimecres, 18 Octubre 2023 12:20