caenfrdeitptes
Divendres, 06 Octubre 2023 09:30

Polígon Jordi Camp: Afectació de les obres de la R3

A partir del pròxim dijous 12 d’octubre, i fins a la segona quinzena del mes de gener, s’interromprà la circulació de trens a la línia R3 entre les estacions de Parets del Vallès i Centelles. L’aturada es farà amb motiu de les obres de desdoblament de 17,1 km de vies de ferrocarril en aquest tram a càrrec d’Adif, en el marc del pla Transformem Rodalies, per millorar el servei i reduir el temps dels recorreguts.

El projecte, històricament reclamat pel territori, suposarà també la millora de l’estació de Granollers-Canovelles (accessibilitat, amplada de les andanes, nous passos inferiors).

Les obres afectaran l’estació de Granollers-Canovelles, que forma part del tram que es desdoblarà, i no hi haurà circulació de trens durant els tres mesos previstos de durada de les actuacions. Per tal d’oferir una alternativa als usuaris, s’habilitarà el servei d’autobusos per cobrir el tram fora de servei.

Les noves parades de bus, una per a cada sentit, se situaran al carrer de Joanot Martorell, en el tram comprés entre els carrers de Pau Carbó i de Mataró, i per això caldrà fer una reserva d’espai que afectarà 19 places d'aparcament de vehicles. Hi haurà busos de 5 a 1.15 h cada 30 minuts direcció Centelles i Mollet/Parets del Vallès que pararan a totes les estacions. L’estació de tren romandrà oberta i hi haurà informació i senyalització de les parades de bus

Darrera modificació el Divendres, 06 Octubre 2023 09:37