caenfrdeitptes
Dimecres, 12 abril 2023 13:44

GRID Granollers a Conama Local 2023

El passat dia 22 de març, en el marc del Congrès Conama Local 2023, encuentros de pueblos y ciudades por la sostenibilidad vam prticipar en una jornada de treball, presentant el projecte Granollers entre en simbiosi i la plataforma GRID Granollers.

 

Durant la sessió, «Fórmulas para promover un tejido económico circular desde los ayuntamientos. El papel del comercio y su alianza con las ciudades para avanzar hacia una economía circular», es van compartir diferents experiències de dinamització d’iniciatives de l’administració local per a promoure pràctiques d’economia circular i planificacions estratègiques en matèria de economia circular a escala municipal.

També es van complir els objectius previstos d’intercanvi de coneixements, identificació d’oportunitats i de barreres. Així mateix, la trobada va servir per a contactar amb corporacions locals i altres entitats que fomenten aquest tipus de programes, destacant iniciatives com les desenvolupades a Vitòria, Valladolid o Saragossa, i també amb altres més properes com Gavà i el seu entorn. 

Es preveu participar en futures reunions i congressos per tal de poder enfortir aquests intercanvis d’experiències i coneixements.