caenfrdeitptes
Dimarts, 20 Desembre 2022 10:55

Nova proposta per a la creació d'un grup de compra agregada d'energia

Des de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons de Jordi Camp i Congost, l’AEP Coll de la Manya i l’AEP Font del Ràdium, s’uneixen un altre cop per següent any consecutiu i treure a licitar l’energia de les empreses dels polígons.La finalitat del projecte és conscienciar a les empreses a treballar com a grup i aconseguir un estalvi a la factura elèctrica, el qual repercuteix de manera directa a la despesa de l’empresariat.

El passat 2020 la licitació va tenir nu gran èxit i es van tancar les condicions per dos anys. L’estalvi energètic i econòmic va ser considerable tenint en compte el preu del mercat i la seva evolució en els darreres mesos.Actualment, les Associacions estens treballant en la següent convocatòria, i esperen poder tancar preus i condicions competitives pel fet sumar GWh entre les empreses.

Si ets una empresa ubicada als Polígons de Granollers (Jordi Camp, Congost, Coll de la Manya i Font del Ràdium) adreçat a nosaltres, envia’ns la teva última factura elèctrica i valorem el teu perfil.

Contacta al 934964529 – 686145456 o als correus: info@picampcongost.cat; info@colldelamanya.com i info@poligonfontdelradium.com

Darrera modificació el Dimarts, 20 Desembre 2022 10:57