caenfrdeitptes
Dimarts, 17 Mai 2022 09:52

Afectacions a la circulació al P.I. Palou Nord per la celebració de la Fira EVC (Fira de l'Ascensió)

Informem de la situació de tancaments als carrers adjacents al recinte firal amb motiu de la Fira de l’Economia Verda i Circular (antiga Fira de l’Ascensió) els dies 27, 28 i 29 de maig i Fira d’Atraccions del 23 al 29 de maig:

· Des de dilluns dia 23 fins a diumenge 29 de maig hi haurà la prohibició d'estacionar al carrer Londres entre el carrer Mollet i el carrer Camí de Can Bassa. I des del divendres 27 fins al diumenge 29 de maig la prohibició d’estacionament serà també entre l’Avinguda Europa i la Ronda Sud.

· Dilluns dia 23 de maig es tancarà la circulació del carrer Londres (entre l’Avinguda Europa i el Camí de Can Bassa), i no es podrà accedir des del carrer Mollet. Només es permetrà, fins a dijous 26 de maig, l’accés als camions per fer càrrega i descàrrega a les empreses situades en aquests carrers i als vehicles dels treballadors que estacionin dins dels recintes propis de les activitats.

· Divendres dia 27 es tancarà el passeig Fluvial a l'alçada de la rotonda del Camp de les Moreres. També divendres dia 27 de maig es tancarà la sortida de la Ronda Sud per accedir al carrer Roma a partir de les 06.00h del matí.


Per qualsevol consulta podeu adreçar-vos a empresagm@granollers.cat

Darrera modificació el Dimarts, 17 Mai 2022 09:56