caenfrdeitptes
Diumenge, 28 Juny 2020 18:04

Nou punt públic de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics al polígon Jordi Camp

La Junta de Govern Local ha aprovat adjudicar el contracte de subministrament i instal·lació de tres estacions de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics, que es situaran al carrer camí del Cementiri i als aparcaments del pg. de la Conca del Besòs (polígon Jordi Camp) i de Ramon Llull. Permetran carregar simultàniament dos vehicles, amb una potència elèctrica de recàrrega simultània per plaça de 22 kW. El termini d’execució per subministrar i instal·lar els equips és de 4 mesos a comptar des de la formalització del contracte.
D'aquesta manera Granollers continua desplegant el Pla Estratègic de Mobilitat Elèctrica, que compta amb els punts següents a la via pública:
C. Camí del Mig, davant de Can Muntanyola (polígon Palou Nord)
C. Josep Umbert, 104, a prop dels jutjats. 
C. Camp de les Moreres, davant del Tub.
 
També hi ha un altre punt de càrrega lenta al carrer Rec, davant d'Estabanell Energia. A més, l’aparcament municipal de Can Comas, al carrer de Sant Jaume, disposa d'altres tres places, també de càrrega lenta. 
 
En espais privats de la ciutat també hi ha diversos punts de recàrrega. Tots, tant municipals com privats, es poden consultar a l'enllaç següent: https://www.electromaps.com/puntos-de-recarga/mapa
Darrera modificació el Diumenge, 28 Juny 2020 18:11