caenfrdeitptes
Dijous, 19 Desembre 2019 09:32

Inici de les obres al polígon Font del Radium

El proper 7 de gener s'iniciaran les obres de reurbanització del polígon Font del Radium, per aquest motiu ja a partir del divendres 20 de desembre s'indicaran in-situ les zones que quedaran afectades a nivell d'aparcament.

L'empresa adjudicatària UTE Deumal i Vialser començarà a treballar a la part nord del carrer Alfred Nobel per una banda i, per l'altra, al carrer Josep Trueta, des de la intersecció amb Duran i Reynals. Un cop es finalitzin aquests dos carrers, es passarà al Carrer Duran i Reynals. 

Està previst realitzar reunions quinzenals de seguiment de les obres, on participaran responsables de l'Ajuntament, representants de l'UTE i representants de l'Associació del polígon.Qualsevol demanda que tingueu respecte de les obres les podeu comunicar a l'Associació del polígon Font del Radium, que ha assumit la tasca de recollir les necessitats de les activitats. Ho podeu fer directament a info@poligonfontdelradium.como al telèfon 660.494.187, Marcela Véliz. 

Per altra banda, si esteu interessats a assistir regularment a les reunions de seguiment, us agrairem ens ho indiqueu a mcanamero@granollers.cat o al telèfon 93.861.47.83 ext 2572.

Darrera modificació el Dijous, 02 Gener 2020 09:36