caenfrdeitptes
Dimecres, 31 Gener 2018 13:23

Millores mobilitat al polígon Coll de la Manya

Durant l’any 2017, diverses empreses de Coll de la Manya i la pròpia Associació van expressar la necessitat d’ampliar el nombre de places d’aparcament al polígon, més enllà de les actuacions de 2015 i 2016, en què per una banda es va adaptar un solar municipal com aparcament públic al carrer Galileu Galilei, amb capacitat aproximada de 50 cotxes. I per l'altra, es va assumir el cost d’adaptació d’un solar privat també al carrer Galileu Galilei amb capacitat aproximada de 40 cotxes

Al respecte, després de valorar les alternatives, l’Ajuntament de Granollers es planteja realitzar properament la reordenació dels sentits de circulació dels carrers Galileu Galilei i Cal Ros dels Ocells, per tal de fer-los de sentit únic (en el tram més proper a l’entrada del polígon) i d’aquesta manera facilitar l’aparcament en bateria. Aquesta acció ampliarà en 64 places la capacitat del polígon.

En paral·lel, des de Granollers Mercat s’impulsarà enguany un projecte pilot amb l’objectiu de validar el sistema de transport col·lectiu a demanda, que esperem es converteixi en un alternativa al vehicle privat.

Per últim, comentar que el passat novembre es va aprovar provisionalment el Pla de Mobilitat Urbana de Granollers que inclou propostes concretes al llarg del període de referència pel que fa a la connectivitat i accés als polígons de Granollers, en particular Font del Ràdium i Coll de la Manya. Es planteja, per exemple, la construcció de voreres al tram de la C352 entre el polígon Jordi Camp i els polígons Coll de la Manya i Font del Radium. Aquesta actuació permetria una connexió a peu des del centre fins als dos polígons on no hi ha actualment voreres d’accés. També preveu l’elaboració d’un pla de mobilitat a aquests dos polígons industrials.

Darrera modificació el Dimecres, 31 Gener 2018 13:32