caenfrdeitptes

cabeceras-empresa

CERCADOR D'EMPRESES

PROGRAMA DE CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL

startup
El programa s'adreça a Start Ups (empreses joves d'entre 1 i 2 anys des de la seva constitució) de Granollers i amb voluntat i comprimís de creixement.

Aquest programa us oferirà ajuda d'experts per reflexionar sobre el model de negoci, detectar els factors claus d'èxit que cal reforçar i elaborar un pla d'accions de creixement.   

Si esteu interessats en participar, poseu-vos en contacte amb nbaella@granollers.cat

 

EMPRESA

Granollers Mercat vol contribuir activament al desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva àrea d’influència, impulsant i facilitant el creixement i la competitivitat del teixit empresarial, especialment de la petita i la mitjana empresa.

Treballem en col·laboració amb altres entitats i administracions per poder dissenyar i executar la política d'innovació de Granollers i per apropar a les pimes la informació i els recursos clau per a l'activitat empresarial.

SELECCIÓ DE PERSONAL

entrevistas

Busques treballadors/es per a la teva empresa?

El Servei Local d’Ocupació de de Granollers Mercat posa a la vostra disposició un servei gratuït de selecció de personal.

Les empreses interessades heu d’omplir el formulari de protecció de dades i el formulari d’oferta de treball. És necessari llegir prèviament el protocol de Borsa de Treball, per tal d’entendre el funcionament. (Protocol Borsa Treball per empreses.pdf)

Un cop rebem la vostra documentació, el personal tècnic de Borsa de treball es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar les dades i iniciar la recerca de persones candidates.

Iniciat el procés rebreu els currículums de les persones candidates que encaixin amb el perfil sol·licitat. La recerca de persones es realitzarà en la base de dades de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

Per qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació mitjançant el correu electrònic: feinagm@granollers.cat o trucant al 93 861 13 90

 

 1. FORMULARI DE PROTECCIÓ DE DADES. Cal emplenar-lo i signar-lo només en el cas que la vostra empresa sol·liciti per primera vegada el nostre servei. Podeu triar una de les dos opcions i enviar el document a feinagm@granollers.cat :

  formulari150 taronja

  El podeu descarregar i emplenar digitalment. És necessari disposar de signatura electrònica.   
  formulari150 taronja
  El podeu imprimir i signar manualment, requereix segell d'empresa.


 2. FORMULARI D'OFERTA DE TREBALL. Una vegada l'empleneu ens arribarà automàticament per correu electrònic i a l'hora rebreu una còpia al vostre correu.

  Formulari seleccio personal150
  El podeu emplenar online. Cal que ompliu un formulari per cada perfil professional que necessiteu cobrir.

 

 

 

Subcategories

Serveis a les empreses

Des de Granollers Mercat volem contribuir activament al desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva àrea d’influència, impulsant i facilitant el creixement i la competitivitat del teixit empresarial, especialment de la petita i la mitjana empresa.

Treballem amb la col·laboració i amb el suport d'altres entitsts i administracions del territori com ACCIÓ o la Diputació de Barcelona per poder dissenyar i executar la política d'innovació de Granollers i apropar a les pimes informació i els recursos clau per a l'activitat empresarial.

Serveis a les empreses


 • Default
 • Title
 • Date
 • Random