caenfrdeitptes

cabecera-poligonos-final

Marca Q de Qualitat pels polígons de Granollers

CEPE, la Coordinadora espanyola de parcs empresarials, ha concedit la Marca Polígon Empresarial de Qualitat a tres polígons de Granollers: Congost, Coll de la Manya i Jordi Camp. Es tracta de la primera vegada que un polígon català obté la certificació, que a més s’ha obtingut per triplicat.

 

Foto logo

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix la qualitat dels espais industrials, a partir de l’anàlisi de més de vuitanta aspectes claus definits per CEPE, d’acord amb la seva experiència en parcs empresarials.

Aquests factors de qualitat són auditats per l’empresa Aenor, que revisa documentalment i sobre el terreny el grau de compliment dels criteris definits, avaluant diverses categories, com ara el nivell de desenvolupament urbanístic, d’infraestructures, de manteniment, de serveis bàsics i avançats, de gestió o d’influència social, i certificant que es satisfan les demandes del certificador.

El certificat és també un incentiu per seguir treballant en la millora contínua dels polígons, ja que té una durada limitada a tres anys i per tant caldrà renovar-lo periòdicament. Així mateix, es plantejarà la certificació d’altres polígons industrials de la ciutat.

CEPE és la coordinadora espanyola de polígons empresarials. Està formada per associacions empresarials de polígons i altres entitats públiques i privades representatives o relacionades amb el teixit empresarial, que té com a objectius millorar la competitivitat dels polígons industrials, fomentar l'associacionisme empresarial en els polígons i afavorir l'intercanvi de bones pràctiques. A Catalunya, en són membres de CEPE la Diputació de Barcelona i Pimec.

 

Per més informació sobre el segell de qualitat, entreu a: https://poligonoempresarialdecalidad.es/ca/el-model/

Consuteu també lla nota de premsa publicada l'11 de febrer del 2020
Granollers obté la certificació de qualitat per als polígons industrials Congost, Jordi Camp i Coll de la Manya