caenfrdeitptes
Divendres, 04 Juny 2010 13:05

Granollers participa a la II Trobada d'Associacionisme a Polígons

Una trentena d’empresaris de Catalunya, Astúries i Biscaia van participar el passat 27 de maig a la II Trobada d’Associacionisme Empresarial de Polígons celebrada a Castellar del Vallès. Sota el lema "Experiències per crear i créixer", es van presentar experiències al voltant de la gestió dels polígons, l'associacionisme i la coordinació públic-privada.

La jornada ha constat d’una primera part amb una taula rodona titulada "Polígons industrials: ajuntaments i associacions, obligats a entendre’s?", en la qual han participat l’Associació d’empresaris dels polígons industrials de Polinyà, l’Associació empresarial dels polígons industrials de Reus, l’Ajuntament de Granollers i l’Ajuntament de Manresa.


La segona part de la Trobada ha servit per conèixer experiències de gestió de polígons, i ha comptat amb la participació del CIM Vallès, l’Asociación Empresarial Torrelarragoiti (Biscaia), i l’Asociación para la gestión de infraestructuras y servicios de los polígonos industriales de Roces y Porceyo (Gijón).


La Trobada ha estat organitzada per l’Ajuntament de Castellar del Vallès, el Centre de Serveis i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), l’Associació d’Empresaris de Castellar i l’Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà.

Podeu accedir a les diferents ponències al següent enllaç.

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 13:08