caenfrdeitptes
Dimarts, 08 Març 2016 12:12

Els empresaris dels Polígons de Granollers es troben per crear sinergies de negoci

La trobada ha tingut lloc el 2 de març a Can Muntanyola i ha estat promoguda conjuntament per les Associacions d’empresaris de Coll de la Manya, Font del Radium, Congost i Jordi Camp, PIMEC i Granollers Mercat.

 

Davant la necessitat de conèixer les diferents activitats Industrials que configuren el teixit empresarial de les empreses ubicades als diversos Polígons d’activitat econòmica de la Ciutat, les Associacions d’empresaris de Coll de la Manya, Font del Ràdium, Congost i Jordi Camp, conjuntament amb PIMEC i Granollers Mercat han convocat aquest dimecres una trobada a Can Muntanyola, on han assistit mes de 40 empreses per tal de crear sinèrgies i buscar punts en comú que generin negoci i possibilitats de millorar la seva competitivitat .

 

La Jornada va començar a les 9h30’ del matí, i va estar dinamitzada per Antoni Porras, Speaker & Networking Coach i professor de la Universitat Pompeu Fabra, a més de personal i representants de PIMEC i Granollers Mercat. Les empreses participants  varen pogué presentar i compartir les seves activitats amb altres empresaris, a través de sessions de Speed Networking,  i el grau de satisfacció va ser molt alt per part de tots els assistents.

 

El President de l’Associació d’empresaris del Congost i Jordi Camp Sr. Joan Grau (Maquinaria Grau, S.A.) va manifestar al acabar la Jornada, la seva satisfacció per l’organització de la trobada “des de l’Associació valorem de forma molt positiva aquestes trobades, que ens ajuden a treballar en proximitat i generen sinèrgies molt positives per el desenvolupament comercial de les nostres empreses”.

Darrera modificació el Dimecres, 01 Juny 2016 12:36