caenfrdeitptes
Dimarts, 30 Agost 2016 10:35

Nou cercador d'empreses dels polígons industrials de Granollers

El nou cercador d'empreses al web de Can Muntanyola permet cercar i situar al mapa totes les activitats que estan ubicades als polígons industrials de Granollers i informa les dades de contacte i la descripció de l'activitat que han informat les pròpies empreses. També inclou la fotografia de la façana de la nau.

Permet fer cerques per tipus d'activitat, per carrer i per polígon, o localitzar una empresa concreta. La selecció, que es pot descarregar en un document en format Excel, es visualitza en un mapa, des del qual també es poden fer cerques addicionals.

L'objectiu d'aquesta eina es promoure el coneixement entre les empreses industrials de la ciutat i facilitar la generació de noves oportunitats de negoci.

Aquest servei s'actualitza de forma regular pel Servei d'Empresa de Granollers Mercat i ofereix a les empreses la possibilitat d'incorporar des de la mateixa pàgina els canvis que considerin convenients.

Podeu accedir al Cercador d'empreses dels polígons industrials de Granollers a  http://www.canmuntanyola.cat/poligons-d-activitat-economica/2015-09-25-07-15-00.html

Esperem que aquesta informació us resulti interessant.

Darrera modificació el Dimarts, 30 Agost 2016 11:25